Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως,ένα...

 Κρεοπωλεία υπάρχουν πολλά. «Κρεοτεχνείο», όµως,ένα...
Το Κρεοπωλείο "Γ. ΜΠΡΙΛΗΣ  & ΣΙΑ ΟΕ " ,που βρίσκεται στο κέντρο του Κιάτου,είναι το  κλασσικό ελληνικό χασάπικο που ξέρει και μπορεί να εξασφαλίζει προϊόντα άριστης ποιότητας ,πάντα σε προσιτές τιμές.
Χρόνια τώρα η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας του και ο πρώτος λόγος που οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Κιάτου και όχι μονό...το εμπιστεύονται και το προτείνουν ανεπιφύλακτα !
Η εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων, τόσα χρόνια, δημιουργεί μια σχέση υποχρέωσης να τους φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε...

Σταθείτε μπροστά στη βιτρίνα μας και διαλέξτε:
ΜοσχάριΧοιρινόΑρνί - Κατσίκι
Πουλερικά
Ντόπια  κρέατα γίδα,βετούλι,ζυγούρι,προβατίνα της Ορεινής Κορινθίας
  • Χοιρινά Επιδαύρου
  • Μοσχαρίσιο κρέας  της καλύτερης ποιότητας
  • ...αλλά και πρωτότυπες παρασκευές και δημιουργίες με βάση τα δημοφιλέστερα είδη κρέατος...


  • Δοκιμάστε επίσης το παραδοσιακό "γκιούλμπασι" για τους λάτρες της απίθανης ιστορίας που κρύβεται πίσω από την εμπνευσμένη αυτή συνταγή,τοτε...
  • που οι κλέφτες ζούσαν κυνηγημένοι στα βουνά, δεν μπορούσαν πάντα να μαγειρέψουν το φαγητό τους στη φωτιά, ο εχθρός θα τους εντόπιζε εύκολα. 
  • Έβαζαν το φαγάκι τους λοιπόν μέσα στη γάστρα (και συνηθέστερα στην προβιά του ζώου που είχαν σφάξει), άναβαν κάρβουνα και  το έθαβαν μέσα στο χώμα. Αυτό ψηνόταν για πολλές ώρες, ακόμα και για μέρα ολόκληρη. Το κρέας ήταν συνήθως αρνί ή πρόβατο που θα είχαν κλέψει... Το λεγόμενο "κλέφτικο" έχει αναφορές στο ιστορικό γεγονός, όπως και το γκιούλμπασι που έχει τη λογική του ανάμεικτου κρέατος με λίγα λαχανικά, οτι δηλαδή γρήγορα και πρόχειρα θα έβρισκε κανείς για να φάει. Όπως και νά ΄χει, η γεύση του είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ !

  •